Hej!

Kul att du har hittat hit!
Bra, bättre, agil?

Men är agil verkligen bäst?
Ja. Det agila synsättet och dess metoder är framtiden, enligt många.
Häng med eller stå kvar.

Visst, att driva projekt agilt är inte för alla och det passar inte alltid. Men för dig som jobbar i en bransch där det är ett måste att vara lättrörlig och flexibel, att kunna lyssna till din målgrupp och omvärlden samtidigt som du skapar din tjänst eller produkt, du har hittat rätt.

I Bra.Bättre.Agil. hittar du kunskap och inspiration om agil projektledning, agil coachning, agila metoder, ledarskap, teamutveckling och kommunikation.

Om Lina

Lina Horndahl, agil projektledareBloggen och podden drivs av mig, Lina Horndahl, som till vardags arbetar som IT-projektledare och agil coach på Telia Company.  Jag driver även retorikfirman ProPitch där jag hjälper företag och privatpersoner att stärka sitt varumärke och attrahera sina drömkunder genom strategisk kommunikation och vass presentationsteknik, såväg på webben som IRL.

Utveckling är ledordet

I mig finns en aldrig sinande törst av ny kunskap och utveckling.
Därför är jag så pepp på att dela både ny och förvärvad kunskap med dig.

Häng med när jag upptäcker och samtidigt förmedlar metoder, tekniker och kunskaper vi behöver för att kunna driva agila projekt i mål.
Häng med för att lära dig hur du kan kommunicera starkt, effektivt och empatiskt för att lyckas i både ledarskap och teamutveckling.
Häng med för att lära dig mer om framtidens projektledning.

Ser fram emot att ha dig med som läsare på Bra.Bättre.Agil.!
Allt gott, Lina