Hej!

Kul att du har hittat hit!
Bra, bättre, agil?

Men är agil verkligen bäst?
Ja, ibland.
Framförallt om du arbetar i en komplex miljö där sambandet mellan orsak och verkan inte alltid är självklar. När det inte räcker med en plan som efter ett tag måste förändras för att vi har fått mer kunskap och kan fatta bättre beslut.
Då är det bättre att arbeta med hypoteser för att testa sig fram och att leverera i små inkrement och i korta iterationer. På så sätt får vi feedback snabbt och kan anpassa både den produkt vi bygger och vårt arbetsätt.

Att driva initiativ eller produktutveckling med agila metoder passar inte alltid.

Men för dig som jobbar i en bransch där det är ett måste att vara lättrörlig och flexibel, att kunna lyssna till din målgrupp och omvärlden samtidigt som du skapar din tjänst eller produkt, du har hittat rätt.

I Bra.Bättre.Agil. hittar du kunskap och inspiration om agil projektledning, agil coachning, agila metoder, ledarskap, teamutveckling och kommunikation.

Om Lina

Lina Horndahl, agil projektledareBloggen och podden drivs av mig, Lina Horndahl, som till vardags arbetar som Scrum Master & agil coach på Telia Company.  Jag driver även retorikbloggen ProPitch där företag och privatpersoner kan få tips och råd om strategisk kommunikation och vass presentationsteknik.

Utveckling är ledordet

I mig finns en aldrig sinande törst av ny kunskap och utveckling.
Därför är jag så pepp på att dela både ny och förvärvad kunskap med dig.

Häng med när jag upptäcker och samtidigt förmedlar metoder, tekniker och kunskaper vi behöver för att kunna förändra kultur och arbeta med agila metoder
Häng med för att lära dig hur du kan kommunicera starkt, effektivt och empatiskt för att lyckas i både ledarskap och teamutveckling.
Häng med för att lära dig mer om framtidens arbetssätt.

Ser fram emot att ha dig med som läsare på Bra.Bättre.Agil.!
Allt gott, Lina